ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ

Εκτύπωση

Αξιολόγηση της τοποθέτησης (παρουσίας) της εταιρίας στην αγορά - ενέργειες βελτίωσης

  • Συγκέντρωση – αξιολόγηση στοιχείων ικανοποίησης πελατών – διαχείριση αιτιών
  • Προμηθευτές
  • Διαδικασία παραγωγής
  • Αποτελεσματική συσκευασία
  • Διανομή

Διαχείριση προσωπικού

  • Εσωτερική εκπαίδευση φιλοσοφία της διοίκησης
  • Συνεργασία και οφέλη
  • Ηθική στον επαγγελματισμό
  • Υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων
  • Ψυχολογική υποστήριξη εργαζομένων  
  • Εκπαίδευση νέου προσωπικού στις απαιτήσεις του HACCP

Εποπτεία συστήματος Ποιότητας

  • Συγκέντρωση – επεξεργασία δεδομένων παραμέτρων ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων
  • Βελτιώσεις συστήματος, εισαγωγή νέων προϊόντων στην μελέτη HACCP
  • Διαχείριση στοιχείων υπολογισμού χρόνου ζωής προϊόντων
  • Εσωτερικές επιθεωρήσεις επαλήθευσης καλής λειτουργίας συστήματος
  • Συλλογή δειγμάτων προς ανάλυση για την αποτελεσματική καθαριότητα – απολύμανση επιφανειών
  • Προτάσεις βελτίωσης
  • Συμμετοχή στους στόχους της εταιρίας

Επιπλέον

  • Αξιολόγηση προμηθευτών, όσο αφορά την αποτελεσματική εφαρμογή συστημάτων ποιότητας, στην έδρα τους και επιβολή προδιαγραφών ως προς τις απαιτήσεις της εταιρίας
  • Υποστήριξη εξειδικευμένων πωλήσεων